Zomer- en wintercheck

Voorkom pechgevallen tijdens de vakantie: zorg dat uw auto zomer- of winterklaar is. Bij Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout kunt u terecht voor de zomer- of wintercheck van uw voertuig. Het is belangrijk dat u de zomer- of wintercheck voor de aanvang van het seizoen laat uitvoeren. Bij Bij Bosch Car Service JT van Steyn kunt u altijd rekenen op een snelle en vakkundige service voor een scherpe prijs.

 

Onderhoudsbedrijf in Voorhout
Bosch Car Service JT van Steyn is uw vertrouwde adres voor een zomer- en wintercheck in Voorhout en omgeving. Ook veel klanten uit omringende plaatsen als Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond kiezen voor onze snelle en professionele service. Wij verzorgen onderhoud aan alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen.

 

Wintercheck
Als u met de auto op wintersportvakantie gaat is de wintercheck eigenlijk onmisbaar. Onze vakmensen lopen uw auto na en controleren of deze klaar is voor winterse omstandigheden. Waar nodig plaatsen wij bijvoorbeeld winterbanden. Met onze Bosch diagnose apparatuur checken wij de accu van uw auto en zorgen wij eventueel voor een vervangend exemplaar. Ook niet onbelangrijk: vriesbestendige ruitenwisservloeistof.

 

Zomercheck
Ook wanneer u met de auto naar een zomerse bestemming rijdt, is het slim om uw voertuig even grondig te laten checken. Vooral wanneer uw vakantiebestemming niet naast de deur ligt krijgt uw auto veel meer te verduren dan tijdens het standaard woon-werkverkeer. Bij Bosch Car Service JT van Steyn controleren wij bij de zomercheck uw banden, vullen wij de ruitenwissecrvloeistof bij en maken wij het pollenfilter schoon, zodat er alleen maar frisse lucht uw auto inkomt.

 

Standaard onderhoud
Natuurlijk kunt u bij Bosch Car Service JT van Steyn ook gewoon terecht voor een standaard onderhoudsbeurt. Bij een standaard onderhoudsbeurt controleren onze monteurs onder meer de veiligheidssystemen en de motorische onderdelen. Bij ons autobedrijf is de APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt gratis.

 

Afspraak zomer- of wintercheck
Wilt u direct een afspraak maken voor een zomer- of wintercheck? Bel Bosch Car Service JT van Steyn dan op telefoonnummer 0252-214248. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen.