Distributieriem vervangen

Is uw auto toe aan een nieuwe distributieriem? Laat deze dan vervangen bij Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout. Onze monteurs zorgen voor een professionele vervanging van de auto distributieriem. Uiteraard kunt u bij Bosch Car Service JT van Steyn ook terecht voor andere werkzaamheden aan uw auto. Bij ons autobedrijf bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service voor een bijzonder scherpe prijs.

 

Nieuwe distributieriem Voorhout
Bosch Car Service JT van Steyn is hét adres in Voorhout om uw distributieriem te vervangen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe distributieriem als u in een nabijgelegen plaats als Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout of Warmond woont. Wij vervangen distributieriemen voor alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen.

 

distributieriem

 

 

Volledige servicebeurt
U kunt het plaatsen van een nieuwe distributieriem ook heel makkelijk combineren met een complete servicebeurt voor uw auto. Bosch Car Service JT van Steyn verzorgt onderhoud en reparaties aan alle automerken. Tijdens het onderhoud checken wij onder meer de veiligheidssystemen en de motorische onderdelen. Na afloop kunt u weer veilig de weg op en u voorkomt dure reparatiekosten als gevolg mankementen. Wanneer u kiest voor een APK-keuring bij de onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.

 

Afspraak distributieriem vervangen
Maak direct een afspraak om de distributieriem van uw auto te vervangen. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 0252-214248. Uiteraard kunt u tijdens openingstijden ook gewoon langskomen bij Bosch Car Service JT van Steyn. Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar.