APK-keuring

Bosch Car Service JT van Steyn verzorgt de Algemene Periodieke Keuring van uw auto. Bij de APK-keuring wordt gecontroleerd of uw auto voldoet aan de huidige veiligheids- en milieurichtlijnen. Tijdens de keuring controleren wij de banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen. Autobedrijf JT van Steyn is aangesloten bij de RDW en wij hebben onze eigen APK-keurmeester in dienst. Wij bieden een gratis APK bij een onderhoudsbeurt.

 

Algemene Periodieke Keuring Voorhout
Autobedrijf JT van Steyn is dé specialist voor auto service en onderhoud in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn gevestigd aan de Teylingerlaan 82A in Voorhout. Wij verzorgen echter ook APK-keuringen voor klanten in omringende plaatsen als Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond. Wilt u een afspraak maken voor een Algemene Periodieke Keuring? Bel ons dat op telefoonnummer tel:0252-214248.

 

APK-keuring voor alle automerken
Als merkonafhankelijk autobedrijf verzorgen wij APK-keuringen voor alle automerken. Het maakt dus niet uit of u in een Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Ford, Lancia, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Volkswagen of Volvo rijdt: onze APK-keurmeester zorgt er altijd voor dat de Algemene Periodieke Keuring volgens de richtlijnen plaatsvindt.

 

Gratis APK bij onderhoudsbeurt
Waarom zou u voor de Algemene Periodieke Keuring betalen als u ook kunt kiezen voor een gratis APK bij een onderhoudsbeurt? Door de Algemene Periodieke Keuring te combineren met een grote of kleine onderhoudsbeurt is de kans dat uw auto wordt afgekeurd kleiner, omdat onze monteurs eventuele gebreken direct kunnen herstellen. In Nederland wordt 71% van de APK-keuringen gecombineerd met een onderhoudsbeurt.

 

Nieuwe regelgeving
Onlangs is de regelgeving omtrent de APK-keuring aangepast. Bij het vaststellen van de keuringsinterval wordt nu onderscheid gemaakt tussen benzine- en dieselauto’s. Ook de datum van de eerste toelating (wanneer de auto op kenteken is gezet) is hierop van invloed. In het onderstaande overzicht van de RDW ziet u precies wanneer uw auto weer gekeurd moet worden.