Airco service

Zorg ervoor dat het aircosysteem van uw auto altijd in topconditie is. Met regelmatig onderhoud voorkomt u defecten en onaangename geurtjes. Bosch Car Service JT van Steyn verzorgt airco onderhoudsbeurten en airco reparatie voor alle automerken. Tijdens de airco service legen en vacumeren wij het systeem, voeren wij een lek- en een druktest uit, vullen wij het aircosysteem bij met koudemiddel en na afloop geven wij een nieuw certificaat af.

 

Airco onderhoudsbeurt Voorhout
Bosch Car Service JT van Steyn is dé specialist voor airco service en reparatie in Voorhout en omgeving. Bij de airco onderhoudsbeurt maken wij gebruik van de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kunnen we alle mogelijke fouten in de electronica opsporen. Wij verzorgen ook airco onderhoudsbeurten voor klanten in omringende plaatsten als Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond.

 

airco service

 

Een prettig rijklimaat
Vandaag de dag heeft maar liefst 72% van het Nederlandse wagenpark airconditioning. Een goed werkend aircosysteem zorgt voor verkoeling en voorkomt dat de ramen van uw auto beslaan. Zo houdt u het hoofd koel tijdens het rijden en heeft u beter zicht op de weg: wel zo veilig! Wij bieden airco service voor alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Ford, Lancia, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Volkswagen of Volvo.

 

Bijvullen koudemiddel
Wist u dat uw aircosysteem jaarlijks zo’n 10% koudemiddel verliest? Koudemiddel zorgt niet alleen voor de koeling, maar ook voor de smering van de airco. Gebrek aan smering kan ernstige schade aan het systeem veroorzaken, vooral tijdens de zomermaanden wanneer de airco maximaal moet presteren. Tijdens de airco service vullen wij standaard het koudemiddel bij.

 

Airco service bij onderhoudsbeurt
Bespaar kosten door de airco service van uw auto te combineren met een grote of kleine onderhoudsbeurt. Met regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u andere mogelijke defecten. Tijdens de onderhoudsbeurt checken wij de motorische onderdelen, de remmen en de airbags. Ook vervangen wij olie en andere vloeistoffen. U kunt de onderhoudsbeurt aan uw auto verder nog combineren met de verplichte APK-keuring. Bij Bosch Car Service JT van Steyn is de Algemene Periodieke Keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt helemaal gratis.

 

Afspraak airco service
Wilt u een afspraak maken voor een airco servicebeurt of airco reparatie? Bel ons dan direct op telefoonnummer 0252-214248. Bij het maken van de afspraak horen wij graag of u de airco onderhoudsbeurt wilt combineren met een complete onderhoudsbeurt voor uw auto en/of een APK-keuring.