Verlichting service

Kies voor de professionele verlichting service van Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout. Veiligheid gaat voor alles: zorg daarom voor een regelmatige controle van alle lichten. Bij de verlichting check controleren wij de verlichting en waar nodig zorgen wij voor vervanging. Bosch Car Service JT van Steyn verzorgt verlichting checks voor alle automerken. Wij staan altijd garant voor een snelle en professionele service.

 

Verlichting check Voorhout
Kom langs bij Bosch Car Service JT van Steyn voor een uitgebreide verlichting check. Ook autorijders uit omringende plaatsen komen bij ons langs voor de controle van alle lichten. Onze klanten zijn onder meer afkomstig uit Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond. Wij bieden onze verlichting service aan voor alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen.

 

verlichting service

 

Autoverlichting van Bosch
Bosch behoort tot de grootste toeleveranciers van de autoindustrie. Het is zeer waarschijnlijk dat de verlichting in uw auto gefabriceerd is door Bosch. Omdat JT van Steyn een Bosch Car Service autobedrijf is, bent u bij ons op het juiste adres voor een professionele verlichting check. Wij hebben alle onderdelen op voorraad en wij kunnen altijd rekenen op ondersteuning van Bosch.

 

Volledige onderhoudsbeurt
Als u toch bij ons langskomt voor de controle van alle lichten van uw auto, kunt u natuurlijk ook meteen kiezen voor een complete onderhoudsbeurt. Hierbij controleren wij niet alleen de verlichting van uw voertuig, maar ook de remmen, de airbags en de motorische onderdelen. Verder vullen wij, waar nodig, olie en andere vloeistoffen bij. Bij Bosch Car Service JT van Steyn is de Algemene Periodieke Keuring van uw auto gratis wanneer u deze combineert met een onderhoudsbeurt.

 

Afspraak verlichting check
Maak direct een afspraak voor een verlichting check of een complete onderhoudsbeurt voor uw auto bij Bosch Car Service JT van Steyn. Hiervoor kunt u ons bellen op telefoonnummer 0252-214248.