Bosch Car Service Garantie

Met de Bosch Car Service Garantie kiest u voor zekerheid en voorkomt u onverwachte kosten voor dure autoreparaties. De Bosch Car Service Garantie staat garant voor regulier onderhoud en reparaties aan uw auto. Zolang uw voertuig aan de voorwaarden voldoet, kunt u de garantie afsluiten voor elk automerk. Als u het regulier onderhoud aan uw auto laat uitvoeren bij een Bosch Car Service autobedrijf kunt u de bestaande fabrieksgarantie of Best Car Selection garantie steeds met één jaar verlengen.

 

Bosch Car Service JT van Steyn
U kunt de Bosch Car Service Garantie afsluiten bij Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout. Regulier onderhoud aan uw auto kunt u vervolgens laten uitvoeren in onze autogarage. Ons autobedrijf is ook gunstig gelegen ten opzichte van Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond. De garantie dekt in principe onverwachte kosten voor reparaties aan alle automerken; waaronder Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault en Citroen.

 

Hoe werkt het?
De Bosch Car Service Garantie wordt afgegeven op auto’s van niet meer dan 9 jaar oud en minder dan 180.000 kilometer op de teller. Ook dient uw auto een nog een lopende fabrieksgarantie te hebben of aangemeld te zijn bij de Best Car Selection garantie. Verder wordt voor de garantie een maximum van 20.000 te rijden kilometers gehanteerd. Indien u meer rijdt, kunt u een afspraak maken voor een offerte op maat. U kunt u garantie ieder jaar – na regulier onderhoud bij Bosch Car Service – met een jaar verlengen.

 

Vakkundig onderhoud van uw auto
Bij Bosch Car Service JT van Steyn bent u altijd verzekerd van professioneel onderhoud aan uw auto. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren onze monteurs de veiligheidssystemen en motorische onderdelen van uw auto. Waar nodig vullen wij olie en vloeistoffen bij. Voor het analyseren van storing maken wij gebruik van diagnose apparatuur van Bosch en bij reparaties maken wij zoveel mogelijk gebruik van originele fabrieksonderdelen.

 

Bosch Car Service Garantie afsluiten?
Wilt u de Bosch Car Service Garantie direct afsluiten of heeft u vragen? Bel Bosch Car Service JT van Steyn dan op telefoonnummer 0252-214248. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw auto.