Kleine en grote beurt

Laat de kleine of grote beurt voor uw auto verzorgen door Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout. Elk stukje techniek in uw auto is onderhevig aan slijtage. Met regelmatig onderhoud is het mogelijk om defecten vroegtijdig op te sporen, zodat u dure reparatiekosten voorkomt. Regelmatig onderhoud zorgt er natuurlijk ook voor dat u veilig de weg op kunt. Bosch Car Service JT van Steyn biedt gratis APK bij een onderhoudsbeurt.

 

Auto onderhoudsbeurt Voorhout
Kom langs bij Bosch Car Service JT van Steyn voor de kleine of grote beurt voor uw auto. Onze klanten komen behalve uit Voorhout ook uit omringende plaatsen als Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond. Wij verzorgen kleine en grote beurten voor alle automerken. U kunt onder meer met uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen bij ons terecht.

 

Vakkundig onderhoud
Tijdens de kleine of grote beurt controleren wij de veiligheidssystemen van uw auto, zoals de remmen en de airbags. Natuurlijk checken onze monteurs ook de motorische onderdelen. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. waar nodig vullen wij vloeistoffen en olie bij. Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold en zij werken altijd snel en vakkundig. Om storingen snel op te sporen maken wij gebruik van diagnose apparatuur van Bosch.

 

Gratis APK bij onderhoudsbeurt
Bij Bosch Car Service JT van Steyn profiteert u van een gratis APK bij een onderhoudsbeurt. Bij de Algemene Periodieke Keuring wordt gecheckt of uw auto voldoet aan de geldende milieu- en veiligheidseisen. Wij controleren onder meer de banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen van uw auto. Door de APK te combineren met een grote of kleine beurt is het mogelijk om defecten direct te verhelpen. Bosch Car Service JT van Steyn is aangesloten bij de RDW en heeft een eigen APK-keurmeester in dienst.

 

Afspraak grote of kleine beurt
Wilt u direct een afspraak maken voor een grote of kleine beurt voor uw auto? Bel Bosch Car Service JT van Steyn dan op telefoonnummer 0252-214248. Wij horen het graag als u de onderhoudsbeurt wilt combineren met een gratis APK.