Veel gestelde vragen

Hoe weet ik dat ik met de Autoverzekering goed verzekerd ben?

De Autoverzekering van Bosch Car Service heeft voor iedereen een passende dekking. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Samen met u kijken we welk pakket het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Heb ik te maken met een eigen risico als er iets gebeurt?

Bij de dekkingsopties Volledig Casco Comfort en Compleet heeft u geen eigen risico als u de schade aan uw auto bij ons laat herstellen. De Autoverzekering van Bosch Car Service vergoedt dan het hele bedrag.

Is mijn gezin ook meeverzekerd als ze bij mij in de auto zitten?

Voor extra zekerheid kunt u naast de Autoverzekering een schade- en/of ongevallenverzekering voor de inzittenden afsluiten. Zo is iedereen volledig meeverzekerd.

Welk bedrag krijg ik vergoed als mijn auto total loss verklaard wordt?

Met de dekkingsopties van Volledig Casco binnen de Autoverzekering bent u niet verzekerd voor de dagwaarde, maar voor de aanschafwaarde van uw auto. Als uw auto gestolen wordt of total loss wordt verklaard, dan keert Bosch Car Service het bedrag uit waar u de auto voor heeft gekocht.

Ik heb mijn auto meeverzekerd in een Alles-in-één pakket met pakketkorting. Ben ik met de Autoverzekering toch voordeliger uit?

Uw autoverzekering is vaak het grootste gedeelte van een Alles-in-één pakket. Als u de auto uit dat pakket haalt, betaalt u slechts over een klein deel een wat hogere premie. U kunt dus met de Autoverzekering van Bosch Car Service misschien wel meer besparen dan u denkt. We maken graag een offerte voor u.

Ik heb een collectiviteitskorting op mijn verzekeringspremie via mijn werkgever. Heeft het zin om toch een offerte voor een Autoverzekering op te vragen?

Dat heeft zeker zin. Ook bij een verzekering met een collectiviteitskorting kan het geen kwaad om af en toe eens te vergelijken, zeker als u naar de voorwaarden kijkt. Wij hebben binnen een paar minuten een offerte voor u gemaakt.

Hoe zit het met vervangend vervoer?

Met de Autoverzekering van Bosch Car Service blijft u mobiel. Tijdens de gehele reparatieperiode staat er vervangend vervoer voor u klaar.

Heb ik een opzegtermijn?

Nee, er is geen verplichting om verzekerd te blijven als u dat niet wilt. De Autoverzekering van Bosch Car Service kunt u opzeggen zonder opzegtermijn, ook in het eerste verzekeringsjaar.

 

Staat uw vraag er niet bij? Bel ons, maak een afspraak of kom gewoon eens langs voor meer informatie.