Auto onderhoud

De meeste onderdelen in uw auto zijn onderhevig aan slijtage. Regelmatig auto onderhoud is van groot belang om de veiligheid van u en uw inzittenden te garanderen. Met auto onderdelen onderhoud is het mogelijk om een defect vroegtijdig te herkennen en te verhelpen: zo voorkomt u dure reparaties. Bosch Car Service JT van Steyn verzorgt regulier onderhoud voor alle automerken. Tijdens de onderhoudsbeurt bekijken wij onder meer de motorische onderdelen en vullen wij vloeistoffen bij.

 

Regulier onderhoud Voorhout
Bosch Car Service JT van Steyn is dé auto onderhoud specialist van Voorhout en omgeving. Onze klanten komen uit alle delen van de Duin- en Bollenstreek; waaronder Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Of u nu in een Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Ford, Lancia, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Volkswagen of Volvo rijdt: u kunt altijd bij ons terecht voor regulier onderhoud aan uw voertuig.

 

onderhoud

 

Onderhoudsbeurt bij JT van Steyn
Wanneer u uw auto onderhoud laat uitvoeren door Bosch Car Service JT van Steyn bent u ervan verzekerd dat veiligheid altijd op de eerste plaats komt. Wij zorgen voor een nauwkeurige controle van de remsystemen en de airbags. Hierbij maken wij gebruik van diagnose-apparatuur van Bosch.

Ook de motorische onderdelen bekijken wij zeer uitvoerig. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecheckt en waar nodig bijgevuld.

 

 

Zomer- of wintercheck voor uw auto
Is uw auto klaar voor de aankomende zomer of winter? Voorkom dat u met pech langs de weg kom te staan en kom langs bij Autobedrijf JT van Steyn voor de zomer- of wintercheck van uw auto. Tijdens de zomercheck vullen wij onder meer de ruitenvloeistof bij en zorgen wij dat de pollenfilter van uw auto schoon is, zodat er alleen frisse lucht uw auto inkomt. Bij de wintercheck plaatsen wij – waar nodig – winterbanden en een nieuwe accu. Ook zorgen wij voor vriesbestendige ruitenwisservloeistof.

 

Gratis APK bij auto onderhoud
Bij Bosch Car Service JT van Steyn is de Algemene Periodieke Keuring gratis wanneer u deze combineert met een onderhoudsbeurt. Ook kunt u het auto onderdelen onderhoud combineren met andere werkzaamheden aan uw voertuig. Zo kunt u onder meer gebruik maken van onze airco en banden service.

 

Afspraak auto onderhoud
Wilt u direct een afspraak maken voor regulier onderhoud aan uw voertuig? Bel Autobedrijf JT van Steyn dan op telefoonnummer 0252-214248. Bij het maken van uw afspraak voor auto onderdelen onderhoud kunt u ons meteen laten weten of u gebruik wilt maken van een gratis Algemene Periodieke Keuring.