Autoverhuur in Voorhout / Sassenheim

 

Online reserveren is 24/7 mogelijk. 

Wil je snel, goedkoop en makkelijk een autoverhuur van een personenauto of verhuisbus huren? Dan ben je bij autoverhuur Autohopper JT van Steyn in Voorhout aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s, bestelauto’s / verhuiswagens (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven.

 

Onderstaand tref je een overzicht waarin je een reservering of prijsberekening kan maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel dan: 0252-214248

 

No-nonsense bij Autohopper  
Lekker no-nonsense? Zo doen wij graag zaken! Geen addertjes onder het gras en scherpe tarieven. Je huurt bij ons al een personenautovoor € 32,- per dag. Het kan zelfs nog goedkoper. Je kan bij ons ook een bestickerde auto huren voor maar € 19,- per dag. Zo hebben wij voor elk budget een huurauto.

 

Een verhuizingen of goederen vervoeren? 
Ga je verhuizen, of heb je goederen te vervoeren? Dan is een ruime bestelbus altijd makkelijk. Bij Autohopper JT van Steyn huur je makkelijk en eenvoudig een ruime bestelbus tegen een scherp tarief. Heb je een zware last of een hoop volume te vervoeren? Dan is een bestelbus met een elektrische laadlift met een inhoud van 20M3 ideaal voor jou.

autoverhuur voorhout

 

Direct huren?
Wij verhuren aan de zakelijke en particuliere markt. Kom je uit Voorhout, Hillegom, Katwijk, Lisse, Lisserbroek, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim of Warmond? Dan zijn wij het autoverhuurbedrijf bij jou in de buurt. Voor onze zakelijke klanten die regelmatig gebruik maken van onze huurauto’s hebben wij speciale zakelijke tarieven.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze verhuur afdeling. Tel: 0252-214248 of via mail info@jtvansteynauto.nl