Bosch Car Service JT van Steyn

Sinds 1987 is Bosch Car Service JT van Steyn hét vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijke autogarage. Dit houdt in dat u voor onderhoud en reparatie met alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen zowel nieuwe als tweedehands auto’s. Autobedrijf JT van Steyn is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas.

 

Uw autobedrijf in Voorhout

Bosch Car Service JT van Steyn is gevestigd aan de Teylingerlaan 82A in Voorhout. Onze autogarage is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek. Ook vanuit Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond staat u zo bij ons binnen. Wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw auto? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248.

 

01-Van-Steijn-Voorhout

 

Voordeel van merkonafhankelijkheid

Ons autobedrijf maakt onderdeel uit van Bosch Car Service: de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud voor alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Ford, Lancia, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Volkswagen of Volvo. Autogarage JT van Steyn biedt de beste service voor de scherpste prijs.

 

Auto-onderdelen van Bosch

Bij Bosch Car Service JT van Steyn maken wij alleen gebruik van originele kwaliteitsonderdelen van Bosch. Bosch is de grootste leverancier van elektrische componenten voor de automobielindustrie. In vrijwel alle bekende automerken zijn Bosch-onderdelen verwerkt. Doordat wij bij reparaties en onderhoud originele onderdelen gebruiken blijft de fabrieksgarantie in de meeste gevallen gewoon geldig.

Verder gebruiken wij geavanceerde diagnose apparatuur van Bosch en worden onze medewerkers continu bijgeschoold met trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer.

 

Nieuwe autos en occasions

Autobedrijf JT van Steyn biedt eveneens een gevarieerd aanbod nieuwe en tweedehands auto’s. U kunt zowel bij ons terecht voor personenauto’s als kleine bedrijfswagens. Onze tweedehands auto’s beschikken stuk voor stuk over het Best Car Selection-occasionlabel: alle occasions verkeren in perfecte staat en worden geleverd met 6, 12 of 24 maanden volledige garantie. Met een Best Car Selection-occasion bent u verzekerd van kwaliteit en kunt u zorgeloos de weg op. Kom langs in onze showroom om het volledige aanbod nieuwe en tweedehands auto’s te bekijken.