Uitlaat vervangen

Voor uitlaat reparatie of om uw uitlaat te vervangen bent u bij Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout aan het juiste adres. Onze monteurs repareren en vervangen uitlaten van alle automerken. Ook voor andere onderhoudswerkzaamheden aan uw auto kunt u bij ons terecht. Bij Bosch Car Service JT van Steyn bent u standaard verzekerd van een vlotte en vakkundige service voor een nette prijs.

 

Uitlaat reparatie Voorhout
Om de uitlaat van uw auto te repareren of te vervangen kunt u tijdens openingstijden langskomen bij Bosch Car Service JT van Steyn. Onze klanten zijn onder meer afkomstig uit Voorhout, Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond. Wij werken met alle automerken; waaronder Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault en Citroen.

 

uitlaat

 

Complete onderhoudsbeurt
Als u toch bij ons langs komt voor een uitlaat reparatie kunt u ook meteen kiezen voor een complete servicebeurt voor uw auto. Met regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u mankementen en veelal dure reparaties. Bij een onderhoudsbeurt controleren onze monteurs de veiligheidssystemen van uw auto en checken wij de motorische onderdelen. Daarnaast vullen wij olie en andere vloeistoffen bij. Bosch Car Service JT van Steyn biedt een gratis APK-keuring bij een onderhoudsbeurt.

 

Afspraak uitlaat reparatie
Om een afspraak te maken voor een uitlaat reparatie of het vervangen van de uitlaat kunt u direct een afspraak maken met Bosch Car Service JT van Steyn. Hiervoor kunt u ons bellen op telefoonnummer 0252-214248. Gewoon bij ons langskomen is ook mogelijk. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar!