ABS reparatie

Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout is dé specialist in ABS reparatie van de Duin- en Bollenstreek. ABS staat voor antiblokkeersysteem. Het systeem voorkomt dat de wielen van uw auto blokkeren wanneer er krachtig wordt geremd. ABS is eigenlijk een elektronisch geregelde variant van pompend remmen. Wanneer het ABS van uw auto niet naar behoren functioneert is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren.

 

Specialist in ABS Voorhout
Voor een vakkundige ABS reparatie kunt u langskomen bij Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout. Ook vanuit Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond komen klanten bij ons langs om het ABS van hun auto te laten repareren. Wij verzorgen ABS reparaties voor alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen.

 

abs reparatie

 

ABS van Bosch
De kans is groot dat het ABS in uw auto van Bosch is. Bosch ontwikkelt en levert ABS voor een groot aantal automerken. Wanneer u uw ABS bij een Bosch Car Service garage laat repareren profiteert u van de kennis van Bosch. Bosch draagt continu kennis over aan de Bosch Car Service garages en wij hebben altijd alle standaard onderdelen op voorraad. Voor het testen van systemen maken wij gebruik van de diagnose apparatuur van Bosch. Doordat wij bij ABS reparaties gebruik maken van originele fabrieksonderdelen blijft de garantie op uw auto gewoon geldig.

 

Complete remmen service
Bosch Car Service JT van Steyn verzorgt naast ABS reparaties ook onderhoud en reparaties aan andere remsystemen. Wanneer u kiest voor onze rem service controleren wij de remmen op gebreken en waar nodig vervangen wij de remschijven en vullen wij de remvloeistof bij. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Wij bieden altijd een professionele service voor een haarscherpe prijs.

 

Onderhoud voor uw complete auto
Als u toch voor een ABS reparatie naar Bosch Car Service JT van Steyn komt, kunt u natuurlijk ook meteen uw complete auto laten nakijken op gebreken. Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij de veiligheidssystemen van uw auto en checken wij of de motorische onderdelen nog na behoren werken.

 

Afspraak ABS reparatie
Een afspraak maken voor een ABS reparatie bij Bosch Car Service JT van Steyn is heel eenvoudig. U belt ons op telefoonnummer 0252-214248 en wij plannen direct een afspraak voor u in.