Rem service

Laat de remsystemen van uw auto regelmatig controleren: veiligheid gaat immers voor alles! Als Bosch Car Service autobedrijf zijn wij specialist in remmen. Bosch is één van de belangrijkste leveranciers van remsystemen. Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout biedt een professionele rem service waarbij onder meer de remschrijven en remvloeistof worden nagekeken. U bent altijd verzekerd van een snelle vakkundige service voor een scherpe prijs.

 

Rem service Voorhout
Bosch Car Service JT van Steyn is sinds 1987 hét vertrouwde adres voor rem service in de Duin- en Bollenstreek. Onze klanten zijn onder meer afkomstig uit Voorhout, Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond. Wij verzorgen onderhoud en reparaties aan remsystemen van alle automerken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Ford, Lancia, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Volkswagen of Volvo.

 

rem service

 

Bosch remsystemen
De ontwikkeling van remsystemen is altijd een speerpunt geweest bij Bosch. Bosch biedt autofabrikanten een compleet remmenprogramma: van losse componenten tot complete remsystemen bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen. Bosch biedt de mogelijkheid om alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar af te stemmen.

 

Uw specialist in remmen
Goede kans dat de remsystemen van uw auto voor een groot gedeelte uit Bosch onderdelen bestaan. Bosch geeft de kennis over deze remsystemen rechtstreeks door aan Bosch Car Service autobedrijven. Kortom, u kunt er zeker van zijn dat wij bij Bosch Car Service JT van Steyn alle benodigde kennis en materialen in huis hebben. Daarnaast maken wij bij het nakijken van uw remsystemen gebruik van diagnose apparatuur van Bosch. Waar nodig plaatsen wij nieuwe Bosch remschijven en vullen wij de remvloeistof bij.

 

Onderhoudsbeurt voor uw auto
Combineer de rem service voor uw auto met een complete onderhoudsbeurt. Tijdens de grote beurt voor uw auto checken onze monteurs ook de airbags, verlichting en de motorische onderdelen van uw voertuig. Wij bieden onze klanten verder de mogelijkheid om de onderhoudsbeurt te combineren met een gratis APK-keuring.

 

Afspraak maken rem service
Een afspraak inplannen voor de rem service van Bosch Car Service JT van Steyn is eenvoudig. U kunt ons hiervoor tijdens openingstijden bellen op telefoonnummer 0252-214248. Indien u het onderhoud aan de remsystemen wilt combineren met een complete onderhoudsbeurt kunt u dit direct aangeven. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen.