Auto accu vervangen

Is het tijd voor een nieuwe accu? Wanneer u uw auto accu wilt vervangen kunt u langskomen bij Bosch Car Service JT van Steyn in Voorhout. Wij zijn een merkonafhankelijke autogarage en wij vervangen accu’s van alle automerken. De kans is overigens groot dat de accu in uw auto afkomstig is van Bosch. Doordat wij de accu vervangen met een origineel fabrieksonderdeel blijft de fabrieksgarantie gewoon geldig.

 

Accu vervangen Voorhout
Wanneer uw auto toe is aan een nieuwe accu kunt u langskomen bij Bosch Car Service JT van Steyn. Onze klanten komen onder meer uit Voorhout, Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Noordwijkerhout en Warmond. Wij vervangen accu’s van auto’s van alle merken. U kunt onder meer bij ons terecht met uw Audi, Peugeot, Ford, BMW, Volvo, Mercedes, Opel, Volkswagen, Saab, Alfa Romeo, Mazda, Lancia, Renault of Citroen.

 

accu

 

Bosch ondersteuning
Bosch behoort tot de belangrijkste toeleveranciers van de automobielindustrie. Bosch levert en ontwikkelt niet alleen accu’s, maar ook autoverlichting, ruitenwissers, remonderdelen en bougies. Bij Bosch Car Service JT van Steyn hebben wij altijd Bosch accu’s op voorraad. Wij beschikken verder over professionele diagnose apparatuur van Bosch om mankementen op te sporen en onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold.

 

Compleet auto onderhoud
Als u toch bij ons langskomt om uw auto accu te vervangen, kunt u natuurlijk ook meteen kiezen voor een complete onderhoudsbeurt voor uw auto. Hiermee bespaart u kosten en kunt u gegarandeerd weer veilig de weg op. Tijdens een grote onderhoudsbeurt controleren onze monteurs de motorische onderdelen van uw voertuig, checken wij de remsystemen, de airbags, de verlichting en indien nodig vullen wij olie en andere vloeistoffen bij. Verder is de APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt geheel gratis.

 

Afspraak accu vervangen
Maak direct een afspraak met Bosch Car Service JT van Steyn wanneer het tijd is om de accu van uw auto te vervangen. Bij het maken van de afspraak kunt u ons direct laten weten of u ook kiest voor een complete onderhoudsbeurt en/of Algemene Periodieke Keuring. Bosch Car Service JT van Steyn is bereikbaar op telefoonnummer 0252-214248. Uiteraard kunt u hier ook terecht met al uw vragen.